Articole

Liga II Seria 1: Sfarsit de sezon

Iata ca am ajuns la capatul editiei in ceea ce privesti seria 1 a Ligii Secunde. O serie castigata si dominata in totalitate de catre Inter Bucharest, echipa ce si-a impus stilul de joc si si-a anuntat candidatura pentru primul loc inca din primul meci, castigat cu scorul de 7-1 in fata celor de la Royal Eagles. Singura echipa din serie care a pus probleme cu adevarat acestei forte a fost Hooligans United, echipa ce a scos un egal in ultimele minute ale partidei, in rest baietii de la Inter Bucharest s-au impus de fiecare data la scor.

Remarcabil este faptul ca desi au marcat 90 de goluri, fiind al doilea cel mai profilic atac din serie, Inter Bucharest nu are niciun jucator care se incadreaza in primii 5 marcatori ai seriei, aproape toti jucatorii angrenati in joc marcand. Alaturi de ei in prima liga vor promova FC Gasca si Hooligans United, echipe ce au demonstrat o forta incredibila in acest sezon, echipe ce au fost la 1 punct, respectiv 3 de prima pozitie.

De asemenea, felicitam cei mai buni marcatori ai acestei editii, remarcabili fiind Grecu Rafael de la echipa Vetlife, jucator ce a marcat mai mult de jumatate dintre goluri echipei sale si Cosmin Ionica de la FC Gasca, jucator ce a fost ajutat sa ajunga in aceasta postura si datorita echipei foarte bune aliniate de FC Gasca.

Clasament Final Liga II Seria 1:

PosEchipaMVEIGDGPGVPct

Primii 5 marcatori din serie:

Nume Echipa Goluri
GRECU RAFAEL VETLIFE 28
IONICA COSMIN FC GASCA 28
HOSNI ALNAJJAR FC ARABS 21
BALAU GEORGE HOOLIGANS UNITED 20
PETRUT MATTHEUS HOOLIGANS UNITED 19

 

Articole similare

Close