ArticoleLiga 2

FC Juve a făcut instrucție cu FC Sportul și se anunță o candidată serioasă la promovare

FC Juve a măcelărit-o luni seară pe FC Sportul, scor 12-1, și, după doar două etape disputate, se anunță una dintre candidatele cu șanse reale la promovarea în Prima Ligă.

Meciul de pe arena de la Dristor a semănat cu o partidă de tenis, în care FC Juve și-a adjudecat lejer cele două seturi, scor 6-1, 6-0.

Costache Marius și Pivniceru Răzvan s-au distrat cu apărarea adversă, reușind să marcheze împreună de 11 ori.

Debutul de meci a fost unul incendiar, în care Costache Marius a deschis scorul în minutul 2, pentru ca Tache Valentin să egaleze pentru Sportul după doar câteva secunde.

Revenirea celor de la Sportul s-a dovedit însă a fi doar un foc de paie, pentru că același Costache Marius a readus-o pe FC Juve în avantaj în minutul 6, iar Pivniceru Răzvan a dus scorul la 4-1 cu reușitele semnate în minutele 7 și 8.

Ce a urmat nu poate fi numit decât un asediu la poarta celor de la FC Sportul, care până la pauză au mai primit două goluri, înscrise de Pivniceru Răzvan (min. 14 și min. 18).

Scenariul nu a fost cu mult diferit în partea secundă, Pivniceru Răzvan ajungând la cota 5 în minutul 21, pentru ca pe lista de marcatori a celor de la FC Juve să își facă loc în minutul 24 și Rusu Răzvan.

Finalul i-a aparținut lui Costache Marius, care a mai marcat de patru ori, în minutele 25, 27, 31 și 37 și a stabilit scorul final la 12-1 pentru FC Juve, care, cu șase puncte în două etape și golaveraj 19-4, se anunță deja una dintre favoritele la promovare.

Articole similare

Close