ArticoleCupa Ligii

Performanță pentru „micii Cormorani”! Liverpool II și-a câștigat grupa din Cupa Ligii

Liverpool Team II a reușit o performanță remarcabilă! Vineri seara, pe terenul din Ghencea, „Micii Cormorani” și-au câștigat și ultimul meci din Grupa E a Cupei Ligii și s-au calificat de pe primul loc în fazele superioare ale competiției.

În derby-ul pentru supremația Grupei E, băieții de la LFC II au dat piept cu cei de la FC Prietenii, cele două formații având punctaj maxim după primele două etape.

În ciuda formei bune arătate de ambele combatante înainte de acest meci, disputa dintre Liverpool Team II și FC Prietenii a fost una dezechilibrată, „Cormoranii” făcând legea în teren.

Astfel, după ce au condus cu 2-0 la pauză, băieții de la LFC II s-au impus cu 5-1, grație golurilor marcate de Minculescu Alexandru, Adam Adrian, Dumitru Emil și Pana Mădălin, în timp ce reușita de onoare a Prietenilor a purtat semnătura lui Macris Dan.

În urma acestui succes categoric, Liverpool Team II și-a câștigat cu punctaj maxim grupa de Cupă și s-a calificat alături de FC Prietenii, care a terminat pe locul 2, cu 6 puncte, în următoarea fază a competiției.

Oportunitate pentru echipe de a participa la Friendship Open Tournament:

Indiferent de rezultatele înregistrate și de pozițiile din clasament, toate echipele din Liga Prieteniei, și nu numai, au oportunitatea de a participa, în perioada 11-14 august, la Albena, Bulgaria, la Friendship Open Tournament.

Subvenționarea pentru acest sezon este în cuantum de 1.500 de euro și se acordă pentru 6 persoane dintr-o echipă. Pot participa oricâte persoane, inclusiv prieteni, iubite și rude.
Pot participa și echipe care nu au făcut parte din competițiile Ligii Prieteniei, dar acestea nu beneficiază de subvenție și li se vor aplica alte prețuri.

La cerere, pentru prietenii din cadrul Ligii, prețurile preferențiale pot fi oferite și pentru sejur mai mare de trei zile, două nopți, dar nu beneficiază de subvenție.

În urma protocolului semnat cu partenerii bulgari, vor participa echipe din mai multe țări, iar Bulgaria va aduce cel puțin 10 echipe.

Articole similare

Close