Articole

VHM isi continua parcursul fara infrangere in Liga II Seria 1 prin victoria din meciul cu New Boys, scor 5-2!

Locul 10, New Boys, a intalnit in Liga II Seria 1 ocupanta locului 3, echipa VHM. Cei de la VHM nu aveau nici o infrangere pana la aceasta confruntare iar testul se anunta unul dificil pentru baietii de la New Boys.

Meciul incepe surprinzator cu o deschidere de scor din partea celor de la New Boys, venita destul de repede, in minutul 3, reusita semnata Vasilescu Alexandru. VHM insista pe faza ofensiva, alarmata de golul primit dar nu reuseste aproape toata repriza sa concretizeze nici o ocazie, asta pana in minutul 19, minut in care Capra Constantin marcheaza si restabileste egalitatea pe tabela de marcaj. 1-1 avea sa fie si scorul pauzei si se anunta o repriza secunda interesanta.

VHM intra in actul secund cu un moral ridicat dupa ce a reusit sa egaleze si face un inceput de repriza mult mai bun. In minutul 24, Stoican Constantin reuseste sa isi aduca echipa in avantaj iar Pitu Marius majoreaza scorul la 3-1 prin golul din minutul 28. Baietii de la New Boys nu renunta la lupta si reusesc sa reduca din handicap, in minutul 33 prin Dinu Andrei. Cu toate ca adversarii s-au apropiat la un gol distanta, VHM nu isi pierde cumpatul si da dovada de seriozitate si atentie pana la fluierul final marcand de doua ori in poarta celor de la New Boys. Golurile au fost marcate in minutele 18 si 19 de Stefan Costel respectiv Cristea Robert. Scor final 5-2 in favoarea celor de la VHM si acestia isi continua parcursul fara infrangere la Liga Prieteniei.

Articole similare

Close