ArticoleLiga 1

Liverpool Team a demolat-o pe Real București și a revenit în fotoliul de lider al Ligii I Sud

Liverpool Team și Real București s-au întâlnit miercuri seară, pe terenul de la Antilopa, în ultimul meci al etapei cu numărul 11 din cadrul Ligii I a Zonei Sud.

„Cormoranii” s-au văzut conduși încă din minutul 2, însă golul celor de la Real București nu a făcut decât să-i înfurie, astfel că la cabine au intrat cu 6-1 avantaj, pentru ca în final să se impună cu un 13-2 ce nu lasă loc de prea multe comentarii.

Voinea Andrei a deschis scorul în minutul 2 pentru Real București, care nu s-a bucurat decât patru minute de avantaj, Jitaru Cristian (2), Petre Ungureanu, Manofu George, Bozianu Cosmin și Stoica Marian punctând pentru Liverpool Team până la pauză.

Partea secundă a avut o desfășurare asemănătoare, Duțu Alexandru marcând la două minute de la reluare pentru Real București.

A urmat însă un nou asediu al „Cormoranilor” la poarta adversă, reușitele lui Manofu George, Bozianu Cosmin (2), Gheorghe Laurențiu (2) și Bratu Iulian (2) ducând scorul final la 13-2 pentru Liverpool Team, care acumulează astfel 33 de puncte și urcă pe prima poziție a clasamentului Ligii I Sud, grație golaverajului mai bun cu opt reușite decât al celor de la Bizz Brasil, care au și ei punctaj maxim după 11 etape.

De partea cealaltă, Real București ocupă poziția a 16-a a clasamentului, cu doar 6 puncte acumulate până acum.

Articole similare

Close