ArticoleArticole prima paginaBUCURESTILiga 1

LIGA 1. Ploaie de goluri in Real Rapid Bucuresti – Piatra Alba! 18 goluri marcate in acest meci!

Real Rapid Bucuresti se afla pe locul 9 in Liga 1, cu 39 de puncte inaintea confruntarii cu Piatra Alba, in deschiderea serii de marti la Liga Prieteniei. Baietii de la Piatra Alba ocupau locul 8, cu 40 de puncte, iar in acest meci au cautat sa mareasca diferenta de doar un punct fata de adversara lor.

Lotul aliniat de Real Rapid anunta un meci greu pentru acestia, cu doar 6 jucatori la startul partidei. Asa au si stat lucrurile pe tot parcursul jocului, cu baietii de la Piatra Alba intr-o ofensiva continua. Scorul a fost deschis de Piatra Alba, in minutul 5, prin Dima Georgian. Dubla lui Dinca Dorin din minutele 6 si 7, a dus scorul la 3-0 si deja echipa de pe locul 8 luase o optiune serioasa in vederea castigarii celor 3 puncte puse in joc. Cretu Daniel a dus scorul la 4-0 in minutul 8. Dinca Dorin a reusit hattrick-ul in minutul 9, prin reusita de 5-0. Real Rapid a punctat pentru prima data in minutul 11, prin Baran Leonard, insa jocul acestora nu se imbunatateste dupa aceasta reusita. Condusi cu 5-1, Real Rapid parca a cedat definitiv, mult prea devreme insa. Piatra Alba a punctat de inca 3 ori in prima repriza, prin Dima Georgian si Tugurlan Iulian. 8-1 pentru baietii de la Piatra Alba si era abia pauza meciului.

Demoralizati de scorul afisat pe tabela, Real Rapid parca a asteptat sfarsitul meciului, numai ca aveau o problema, mai erau 20 de minute de chin. Cretu Daniel a dat al doilea gol in acest meci pentru Piatra Alba, in minutul 21, iar 9-1 arata tabela cu 19 minute inainte de fluierul final. Dupa doar un minut, Dinca Dorin a inscris golul cu numarul 4 personal, 10 pentru Piatra Alba. Pe lista oamenilor cu hattrick in acest meci, isi trece numele si Cretu Daniel. In minutul 23, acesta marcheaza golul de 11-1 in favoarea celor de la Piatra Alba. Partida a continuat in acest ritm, iar la final tabela a aratat un incredibil 16-2 pentru baietii de la Piatra Alba. Pentru Real Rapid a reusit sa puncteze pentru a doua oara Baran Leonard.

3 puncte castigate de Piatra Alba, dupa o ploaie de goluri in plasa portii celor de la Real Rapid Bucuresti. Cate 4 reusite pentru Dinca Dorin si Dima Georgian. Hattrick pentru Cretu Daniel si Lazar Bogdan si dubla pentru numarul 7, Tugurlan Iulian, o lista lunga de goluri ce nu lasa loc de interpretari.

 

Articole similare

Close