ArticoleLiga 1

Liverpool Team a făcut instrucție cu Ambianța Steaua și rămâne prima în Liga I înaintea șocului cu Bizz Brasil

Liverpool Team a primit, marți seara, pe terenul din Ghencea, replica celor de la Ambianța Steaua, formație care venea după patru victorii consecutive în Liga I Sud.

Însă, în ciuda formei bune arătate în ultima perioadă, băieții de la Ambianța Steaua nu le-au făcut față „Cormoranilor”.

Prima parte a fost una relativ echilibrată, încheiată cu scorul de 2-1 pentru liderul Ligii I Sud, care după pauză a forțat și s-a distanțat, impunându-se în final cu un categoric 9-2.

Alecsandru Mihai și Bratu Iulian au marcat câte o dublă în poarta celor de la Ambianța Steaua, celelalte goluri ale învingătorilor fiind înscrise de Jitaru Cristian, Vincene Toma, Petre Ungureanu, Bozianu Cosmin și Gheorghe Laurențiu.

De partea cealaltă, reușitele Ambianței Steaua au purtat semnăturile lui Roman Emilian și Teogas Dan.

În urma acestui rezultat, Ambianța Steaua rămâne cu 18 puncte și ocupă locul 9 în clasamentul Ligii I Sud, în timp ce Liverpool Team acumulează 39 de puncte, la fel ca Bizz Brasil, dar se menține în fotoliul de lider grație golaverajului superior.

Cele două formații care conduc detașat clasamentul Ligii I Sud, cu punctaje maxime, Liverpool Team și Bizz Brasil, se vor întâlni miercuri în derby-ul pentru titlul de campioană.

Articole similare

Close