ArticoleLiga 2

N-au avut milă! FC Arabs a zdrobit-o pe Diham Boys și pune presiune pe echipele de pe podiumul Ligii a II-a

FC Arabs și Diham Boys au închis luni, pe arena din Dristor, seara cu meciuri din Liga a II-a a Zonei Sud.

Băieții de la FC Arabs nu au avut milă de adversarii din Diham, pe care i-au răpus cu scorul de 9-2, după ce au rezolvat în mare măsură încă din prima repriză ecuația învingătoarei, întrând la cabine cu 3-0.

Mijlocașul Ibrahim Waseem a făcut ce a vrut cu defensiva adversă și a reușit să înscrie nu mai puțin de patru goluri în poarta lui Diham Boys.

Celelalte goluri ale învingătorilor au fost înscrise de Mahagna Muhammad (2), Hosni Alnajar, Abdullah Sami și Zaid Aiansary.

Băieții de la Diham Boys au reușit să-și salveze onoarea în repriza secundă, când au punctat de două ori, prin Ștefan Babasanda și Bogdan Flarea.

În urma acestui nou succes la scor, FC Arabs pune presiune pe echipele de pe podium și își confirmă statutul de echipă care va avea un cuvânt important de spus în lupta pentru promovarea în Liga I.

După opt etape disputate din acest sezon, FC Arabs acumulează 16 puncte și se află pe locul 4, la trei lungimi de podium, în timp ce Diham Boys este pe poziția a 15-a, cu 6 puncte în 7 etape.

Articole similare

Close