Articole

Meciurile de astazi, 24.11.2015, la Liga Prieteniei! Un duel tare astazi pentru promovarea in Liga I intre VHM si Whiteland, meci din Liga II Seria 1, plus alte 5 dueluri interesante!

Astazi avem 3 confruntari interesante din Liga I si anume:

20:00Sporting BucurestiHooligans United (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – Sporting Bucuresti, echipa aflata pe locul 16 in clasament, chiar deasupra locurilor retrogradabile direct, intalneste astazi liderul campionatului, Hooligans United, echipa cu 9 victorii si 1 egal din 10 partide disputate in acest sezon. Liderul vine dupa victoria cu 16-0 din meciul cu Royal Eagles, o victorie la scor extrem de mare, in timp ce Sporting Bucuresti vine dupa infrangerea la limita din meciul cu F.C. Gasca, scor 3-2.

20:50Chipita StarsF.C. Unirea (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – Ambele echipe sunt vecine de clasament in Liga I, locul 10 pentru Chipita respectiv locul 11 pentru F.C. Unirea. Echipa de pe locul 10 vine dupa dusul rece administrat de cei de la F.C. Padurarii DT, infrangere cu scorul de 4-1, intr-un meci cu o echipa din a doua jumatate a clasamentului Ligii 1, F.C. Unirea venind si ea tot dupa o infrangere cu 7-0 in fatza celor de la Bizz Brasil.

21:40BKO TeamF.C. Gasca (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – BKO Team ocupa locul 8 in Liga I, in timp ce baietii de la F.C. Gasca ocupa locul 11, la 3 puncte de adversara lor din aceasta seara dar cu un meci in plus fatza de acestia. Un meci destul de strans credem ca vom avea aici, orice rezultat stand in picioare.

Daca in primul meci, Hooligans United porneste ca certa favorita in fatza celor de la Sporting Bucuresti, in celelalte doua dispute din Liga I, nu putem vorbi de una din echipe ca si favorita.

In Liga II Seria 1 avem doua dueluri si anume:

19:00Tigers MihailestiLokomotiva Giulesti (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – Tigers Mihailesti nu o duce prea bine in Liga II Seria 1, locul 19 ocupat de ei in prezent, cu o victorie si 8 infrangeri din 9 partide disputate, in timp ce adversara lor din aceasta seara, Lokomotiva Giulesti, ocupa locul 15 cu 2 victorii si 5 infrangeri din 7 meciuri disputate pana in prezent.

23:20VHMWhiteland (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – probabil unul dintre cele mai interesante dueluri ale zilei este acesta, intre ocupanta locului 4, VHM si liderul Ligii secunde din Seria 1, Whiteland. Astazi suprematia celor de la Whiteland este pusa la test, ei neavand nici o infrangere pana in acest moment. Cu o victorie astazi, VHM se apropie la doar un punct de lider plus un meci mai putin disputat, de urmarit acest meci.

In Cupa Ligii avem un duel asta seara din Grupa J, intre Hooligans, echipa de Liga I si F.C. Minerul Motru, echipa de Liga III. Meciul se va disputa de la ora 22:30 pe terenul din aleea vrabiei nr.22. Hooligans este deja calificata in fazele superioare ale competitiei, 6 puncte din primele 2 meciuri, in timp ce F.C. Minerul Motru are 3 puncte din cele 2 meciuri disputate pana acum, locul 2 pentru ei in aceasta grupa. Baietii de la Hooligans pornesc ca favoriti in acest meci, de vazut echipa pe care o vor alinia astazi.

Articole similare

Close