ArticoleLiga 1

Gelu, de la Metalplast, interviu extrem de echilibrat după o înfrângere: „Trebuie să știi unde ești”

Metalplast a pierdut cu 2-6 partida cu Whiteland din etapa secundă a Ligii I (detalii aici), iar Gelu, de la învinși, a acordat un interviu extrem de echilibrat după eșecul suferit de formația sa.

El a dat dovadă de sportivitate și a recunoscut superioritatea adversarilor.

„Un meci disputat. Echipa adversă, mai bună decât noi, cu siguranță mai bună decât noi, au combinat mult mai bine, mai rapizi. Deși am condus, rezultatul e echitabil. Parcă puțin cam mare, un 4-2 cred că era de ajuns. Dar, per total, un meci frumos”, a spus Gelu.

Întrebat despre obiectivele pentru acest sezon, jucătorul lui Metalplast a răspuns: „Venim de unde venim, am promovat. N-avem pretenții prea mari… Pretenții, vorba aceea, ca și la Liga I, doar să rămânem aici. Fotbalul e mult peste cel din Liga a II-a, ce jucam. Băieții sunt mult mai dedicați. În primul rând, mișcarea contează. Cu arbitrajul n-au fost probleme, organizarea a fost bună și vedem ce va fi la următorul meci”.

„Chiar dacă pierdem, ridici mâna, puțin fair play, bun-simț, trebuie să știi unde ești”, a conchis extrem de frumos Gelu.

Iată întregul interviu acordat de jucătorul de la Metalplast:

 

Articole similare

Close