Articole

Meci interzis cardiacilor între Lokomotiva Giulești și New Boys! Ambele continuă lupta pentru evitarea retrogradării

Lokomotiva Giulești și New Boys au oferit vineri seară, pe terenul din Agronomie, un real spectacol pentru privitorul neutru, dar un meci ce le-a dat palpitații celor care au ținut cu una din cele două combatante.

După 3-1 la pauză pentru New Boys și un început liniștit de repriză secundă, finalul a fost unul incredibil, cu răsturnări de situație și nu mai puțin de șase goluri marcate în ultimele cinci minute.

New Boys a început mai decisă partida și a deschis scorul după doar trei minute, prin Vlad Georgescu, pentru ca în minutul 5 Mihail Vlad să facă 2-0. Mihail Vlad a reușit „dubla” la jumătatea reprizei, pentru ca Manciu Robert să înscrie în minutul 12 primul gol al Lokomotivei și să stabilească totodată și scorul pauzei, 3-1 pentru New Boys.

Radu Gabriel a redus din diferență la două minute după reluare, după care au urmat 13 minute fără gol, pentru ca cele două ofensive să se dezlănțuie în ultimele cinci minute.

Radu Gabriel, de la Lokomotiva, și Brașov Teodor, de la New Boys, au dus scorul la 4-3 în minutul 35, pentru ca, un minut mai târziu, același Brașov Teodor să înscrie pentru 5-3.

Manciu Robert a redus diferența la un singur gol, cu două minute înainte de final, iar în minutul 39 fiecare echipă a izbutit să marcheze o dată, New Boys prin Postolache Ciprian, iar giuleștenii prin același Manciu Robet, ajuns la cota trei în acest meci.

Era minutul 40, iar New Boys conducea cu 6-5, dar Radu Gabriel nu a fost de acord cu acest rezultat și a egalat în ultimele secunde, smulgând astfel un punct pentru Lokomotiva Giulești.

În urma acestui egal care nu ajută pe nimeni, ambele formații continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare. Lokomotiva Giulești este pe 19 în Liga a II-a Seria 1, cu 11 puncte, în timp ce New Boys este pe 17, cu 13 puncte.

Articole similare

Close