ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

LIGA 1. PLAY-OFF. Bella Venezia a obținut o victorie la limită, însă una care o menține în cursa pentru locul 2 la sfârșitul sezonului!

Bella Venezia a început foarte bine acest Play-Off, iar după două jocuri avea maxim de puncte. În cel de-al treilea meci din această parte a campionatului, marți seara, aceștia au întâlnit locul 5, Armata Salvării. Bella Venezia se află pe locul 3, cu 42 de puncte, iar cursa pentru locul 2 continuă și este din ce în ce mai interesantă. O cursă în 3, între Hooligans, Bella Venezia și Ambianța Steaua.

Cu doar 6 oameni la teren, misiunea gazdelor era una mai dificilă decât era anunțată de calculele hârtiei, deoarece Armata Salvării a prezentat un lot consistent la acest meci, iar forțele se puteau pune în balanță. Bella Venezia și-a anunțat intențiile ofensive încă din debutul partidei, cu o primă mare ocazie în primul minut al jocului. Băieții de la Armata Salvării au stat bine în teren, după cum ne-au obișnuit în multe alte partide, iar spațiile nu au fost de găsit pe început de meci, de către gazde. Bella Venezia a reușit să deschidă scorul, cu două minute înainte de fluierul pauzei, prin Luiceanu Florin. Un avantaj fragil după primele 20 de minute de joc, cu loc de puncte pentru ambele formații, în actul secund.

În minutul 24, numărul 6 de la gazde, Rogosan Mihai, înscrie golul de 2-0, gol ce trebuia să aducă o oarecare liniște în tabăra celor de la Bella Venezia, însă la doar un minut distanța, Armata Salvării a redus din diferență, prin numărul 9, Arginta Andrei. A urmat un ultim sfert de oră pe muchie de cuțit, însă Bella Venezia a scăpat cu avantajul minim luat în minutul 25, iar cele 3 puncte puse în joc se adaugă pentru a putea continua cursa de urmărire a locului 2, ocupat în acest moment de Hooligans. Foarte important a fost golul înscris pe sfârșit de prima repriză, de Luiceanu Florin. Armata Salvării rămâne cu impresia bună lăsată pe tot parcursul jocului, însă înfrângerea rămâne înfrângere din păcate.

Articole similare

Close