Liga 1

Blestemul continuă pentru campioana FC Berceni! Bizz Brasil a câștigat la limită derby-ul Ligii I și rămâne cu punctaj maxim

Blestemul numit Bizz Brasil continuă pentru campioana în exercițiu a Ligii Prieteniei, FC Berceni. Singurele două câștigătoare ale titlului din istoria Ligii Prieteniei s-au întâlnit miercuri seară în derby-ul Ligii I a Zonei Sud, și, așa cum era de așteptat, spectacolul a fost unul complet.

Bizz Brasil s-a impus la limită, cu 5-4, după ce la pauză scorul a fost egal, 3-3, iar dubla campioană a Ligii Prieteniei a reușit să se distanțeze decisiv în repriza secundă.

Dornică de revanșă după ce sezonul trecut Bizz Brasil i-a provocat singura înfrângere, FC Berceni a început tare disputa de pe terenul de la Antilopa și a deschis scorul după doar patru minute, prin Silviu Radu.

Bizz Brasil a avut nevoie de cinci minute pentru a egala, prin Ivan Alexandru, însă FC Berceni a revenit în avantaj grație unui autogol pe care Bizz și l-a înscris în minutul 12.

Au urmat două minute fantastice pentru Bizz Brasil, în care a marcat de două ori, prin Lazăr Florin (min. 14) și Busuioc Marius (min. 15), și a trecut pentru prima dată în avantaj în această partidă..

Gața Daniel nu a fost însă de acord cu asta și a restabilit egalitatea cu câteva secunde înainte de pauză.

Echilibrul s-a menținut și în debutul reprizei secunde, până în minutul 27, când Badea Alexandru a readus-o pe Bizz Brasil în avantaj, pentru ca patru minute mai târziu Lazăr Florin să realizeze „dubla”, cu golul care avea să se dovedească în final cel al victoriei, pentru că FC Berceni nu a mai fost capabilă decât să reducă din diferență în minutul 33, prin același Silviu Radu, care a punctat pentru 5-4.

Bizz Brasil se impune astfel din nou în campionat în fața celor de la FC Berceni și, alături de Liverpool Team, rămâne singura echipă cu punctaj maxim după patru etape disputate în Liga I. Bizz Brasil ocupă însă poziția secundă a ierarhiei, pentru că golaverajul „Cormoranilor” este mai bun decât al dublei campioane a Ligii Prieteniei.

De partea cealaltă, FC Berceni suferă primul eșec din acest sezon și rămâne cu 9 puncte, ocupând ultima treaptă a podiumului, la egalitate de puncte însă cu alte patru echipe.

Articole similare

Close