ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 2

Liga a II-a Sud: Inter Bragadiru și Waiters se impun și sunt pe podium! Universitatea obține prima victorie a campionatului

Miercuri seara, pe terenul de la Intrarea Vrabiei, s-au disputat trei partide din Liga a II-a a Zonei Sud.

Inter Bragadiru nu a avut emoții în disputa cu AVB, pe care a rezolvat-o în mare măsură încă de la pauză, când a condus cu 4-1, pentru a se impune în final cu scorul de 7-3.

Florin Tănase a făcut spectacol pentru Inter Bragadiru, punctând de nu mai puțin de 5 ori în poarta celor de la AVB, care și-au înscris și un autogol, în timp ce Cenușe Marian a marcat o dată pentru învingători.

De partea cealaltă, Tănase Petrică, cu o dublă, și Cojoc Robert au marcat pentru pierzătorii acestui duel.

În urma acestui rezultat, Inter Bragadiru este lider în Liga a II-a Sud, cu 9 puncte din 4 partide jucate, în timp ce AVB este pe locul 8 al clasamentului, fără punct câștigat în 3 etape disputate.

Waiters București a trecut la limită de Fotbal Club Power, scor 2-1, după ce a intrat la cabine cu avantaj minim (1-0).

Lungu Dan și Stan Ionuț au înscris golurile care i-au adus lui Waiters București cele 3 puncte puse în joc, în vreme ce golul de onoare al învinșilor i-a aparținut lui George Simion.

Grație acestui succes, Waiters București acumulează 9 puncte și este pe ultima treaptă a podiumului, la egalitate de puncte cu primele două clasate, în timp ce Fotbal Club Power este pe poziția a șasea, cu 3 puncte.

La capătul a două reprize identice, Universitatea București a trecut la scor de tenis de Alb Negru, 6-4, grație reușitelor semnate de Cosmin Vatau (2), Truica Alex (2), Malageanu Marius și Ghiceanu Bogdan.

Reușitele lui Dumitrașcu Ionuț (2), Marcel Marin și Silvia nu au făcut decât să o mențină pe Alb Negru aproape de adversari.

În urma acestui rezultat, Universitatea București acumulează primele 3 puncte ale sezonului și urcă pe locul 4 al clasamentului, în timp ce Alb Negru este pe poziția a noua, fără punct câștigat.

Articole similare

Close