ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

LIGA 1. PLAY-OFF. Reprezentație de gală pentru Miță George! Diham Boys câștigă cu 7-6 duelul cu Ambianța Steaua!

Pe măsură ce ne apropiem de finalul campionatului, meciurile sunt din ce în ce mai spectaculoase în Liga 1, echipele practică un fotbal cu garda jos, iar acest lucru nu poate decât să mulțumească spectatorul neutru. Așa a fost și marți seara, în partida Ambianța Steaua – Diham Boys. Un duel între locurile 4, respectiv 5, echipe despărțite de multe puncte în clasamentul Play-Off-ului, însă un meci în care ambele combatante au avut poftă de fotbal.

Dacă eram pe terenurile din copilărie, Ambianța Steaua trebuia să plece acasă după reușita lui Gică Hagi din Diham, Mița George. Un golazo de toată frumusețea înscris de numărul 9 de la oaspeți, un spitz direct în vinclul porții. Abia minutul 1 și spectacolul era garantat. Au urmat câteva ocazii bune de a înscrie și pentru Ambianța Steaua, însă nefructificate de ofensiva gazdelor. Cei care au reușit să înscrie au fost tot oaspeții, de data aceasta prin Curăvale Daniel, în minutul 6. Miță George și-a continuat evoluția bună din debutul partidei, iar în minutele 8 și 10, acesta a făcut tripla, pentru un categoric 4-0 în favoarea celor de la Diham Boys. Stanciu Constantin și Stronschi Rafael, au dres puțin busuiocul în minutele 13, respectiv 15, Ambianța venind la doar două goluri în spatele oaspeților. Cei care au închis repriza au fost tot oaspeții, prin golul aceluiași Mița George, minutul 17. 2-5 scorul pauzei, cu Diham Boys la conducerea jocului, bineînțeles și cu Mița George într-o formă de zile mari.

Repriza secundă a început cu Ambianța Steaua în ofensivă, în încercarea de a reduce din diferența de 3 goluri afișată pe tabela. Stronschi Rafael a reușit în minutul 24 să înscrie pentru 3-5, semn că lucrurile nu erau decise. Miță George nu a adormit nici în repriza secundă, acesta reușind în minutul 28, golul cu numărul 5 personal, 6 pentru Diham Boys. Golul oaspeților a primit replică rapidă, la doar un minut distanța, prin Oanta Alexandru, 4-6 după această reușită. Lucrurile s-au complicat pentru Diham Boys, atunci când Vlad Florentin a marcat pentru 5-6. Minutul 34 a fost spectaculos, cu ambele echipe reușind să înscrie. Pirontea Florin pentru Diham Boys, respectiv Stronschi Rafael pentru Ambianța Steaua, ultimul cu o triplă în acest meci, au continuat aceasta partida spectaculoasa, în care scorul a devenit 6-7, cu 6 minute înainte de final. Diham Boys a reușit să țină de rezultat, într-un meci în care nu era necesar să ajungă în situația asta, după reprezentația din prima repriză, însă Ambianța Steaua a dat o replică excelentă, până în ultima clipă.

Scor final 6-7, toate cele 3 puncte au mers la baietii din Diham, echipa care a bifat a doua victorie din acest Play-Off de campionat.

 

Articole similare

Close