Articole

Eșec dureros pentru Viitorul Voluntari în meciul cu Vetlife

Viitorul Voluntari a suferit, miercuri, pe terenul de la Plazza, un eșec ce ar putea să o coste enorm în lupta pentru promovarea în Liga I.

Aflată pe locul secund în clasament, la cinci puncte de liderul Diamond Star, dar cu două jocuri mai puțin disputate, echipa din Ilfov întâlnea ocupanta poziției a șaptea din Liga a II-a Seria 1, Vetlife.

Meciul a început bine pentru Viitorul Voluntari, care a deschis scorul în minutul 14, prin Radu Cătălin. Reușita ilfovenilor nu a făcut însă decât să-i înfurie pe băieții de la Vetlife, care până la pauză au marcat nu mai puțin de patru goluri, prin Rădoi Alex (3) și Munteanu Romeo.

Recitalul celor de la Vetlife a continuat și în repriza secundă, când același Munteanu Romeo, dar și Guțu Adrian, au punctat pentru un neverosimil 6-1.

Radu Cătălin și Goran George au redus din diferență, dar băieții de la Vetlife nu s-au lăsat intimidați și au făcut imediat 9-3, prin Rădoi Alex, Grecu Rafael și Damian Vlad.

La acest scor, Viitorul Voluntari a avut o tresărire de orgoliu și a mai înscris de trei ori, insuficient însă pentru a mai schimba ceva, astfel că ilfovenii au ratat șansa de a se apropia de primul loc și rămân la cinci puncte în spatele liderului.

Articole similare

Close