Articole

4-4 ca la teatru in meciul dintre Atletico Berceni si F.C. Minerul Motru din Liga III Seria 1!

Atletico Berceni ocupa locul 3 in Liga III Seria 1, la egalitate de puncte cu liderul F.C. Lopatarii. Aseara se anunta un meci destul de greu cu o formatie buna, F.C. Minerul Motru, echipa cu o victorie si un egal din primele doua partide disputate la Liga Prieteniei, locul 5 pentru ei.

In prima repriza scorul este deschis in minutul 8 de atacantul celor de la Atletico Berceni, Florea Alexandru. Atacul se pare ca isi face treaba in acest meci pentru Berceni pentru ca in minutul 12, Dumitrascu Marius face 2-0. Un minut mai tarziu, fundasul echipei Minerul Motru, Palasca Gabi da semnalul de revenire si marcheaza pentru 2-1. Florea Alexandru face dubla in minutul 14 si scorul devenea 3-1 pentru Atletico Berceni. Repriza nu avea sa se termine asa, pentru ca jucatorul celor de la Minerul Motru, Trica Catalin inscrie pentru 3-2 si repriza secunda se anunta una de foc.

Florea Alexandru parea ca prin golul din minutul 24 avea sa aduca 3 puncte pentru Atletico Berceni dar acest lucru nu se intampla. F.C. Minerul Motru revine in ofensiva si marcheaza doua goluri, in minutele 31 si 36 prin Enache Marius respectiv Palasca Gabi. 4-4 intr-un meci spectaculos, ambele echipe pleaca acasa cu un punct, de notat in acest meci este hattrick-ul lui Florea George dar si spiritul de revenire al celor de la F.C. Minerul Motru, o nuca tare de spart in Liga III Seria 1.

Articole similare

Close