Cupa Ligii

Sferturi de finala – Cupa Ligii Prieteniei – Editia II

Iata ca, dupa o lunga asteptare, ne apropiem de finalul Cupei Ligii – Editia II.

Pana acum am avut parte de numeroase surprize, cea mai mare dintre ele produsa Vineri, 7 august in meciul dintre FC DR si Bizz Brasil.

Echipele din ligile secunde au facut o figura foarte frumoasa si in aceasta editie, drept dovada stand faptul ca din Liga I a mai ramas doar o singura echipa: detinatoarea trofeului FC Bucuresti, calificata cu greu la lovituri de departajare.

Urmeaza o saptamana cu doar 4 meciuri ramase in cupa, dar 4 meciuri foarte interesante:

1. Hooligans – Hooligans United – Huliganii din Seria 3 se vor intalni cu cei din Seria 1, luni seara la ora 8 in Rahova.

2. FC DR – Kinderpedia – Ambele echipe fac parte din Seria 2 si ocupa primele doua pozitii in Liga, fiind ca si promovate in Liga I. In meciul din campionat Kinderpedia s-a impus destul de clar, dar FC DR vine cu moralul ridicat dupa victoria in fata celor de la Bizz Brasil.

3. Inter Bucharest – FC Berceni – Probabil cea mai in forma echipa din Liga II, Inter Bucharest, intalneste o echipa foarte ambitioasa care va incerca sa administreze prima infrangere baietilor de la Inter.

4. FC Bucuresti – FC Voluntari – Baietii de la FC Bucuresti sunt hotarati sa-si pastreze trofeul, iar primul pas catre acesta il reprezinta o victorie cu nou venitii de la FC Voluntari, echipa ce a reusit una din surprizele primei manse eliminand-o pe FC Gasca.

Articole similare

Close