ArticoleLiga 1 Est

Young Boys s-a impus la limită cu Jaguar Team și a mai făcut un pas spre Superliga Prieteniei 2016

Ocupanta poziției secunde din Liga I Est, Young Boys, a primit joi seara, pe terenul din Giulești, replica lanternei roșii Jaguar Team.

Aflată în plină luptă pentru calificarea în Superliga Prieteniei 2016, Young Boys a avut serios de tras pentru a obține cele trei puncte puse în joc în acest meci.

Young Boys s-a impus cu 4-3, după ce la pauză a condus cu 2-1, și se menține în plasa liderului Athletic București.

Vârful Miron Leonard a semnat o dublă pentru Young Boys, pentru care au mai marcat Găman Eduard și Călinescu Dragoș.

De partea cealaltă, Iacob Alin a făcut un joc foarte bun, reușind un hat-trick pentru Jaguar Team, însă performanța sa a fost insuficientă pentru ca echipa sa să obțină ceva din această partidă.

În urma acestui rezultat, Young Boys acumulează 30 de puncte și rămâne pe locul 2 al ierarhiei Ligii I Est, în timp ce Jaguar Team rămâne ultima în clasament.

Oportunitate pentru echipe de a participa la Friendship Open Tournament:

Indiferent de rezultatele înregistrate și de pozițiile din clasament, toate echipele din Liga Prieteniei, și nu numai, au oportunitatea de a participa, în perioada 11-14 august, la Albena, Bulgaria, la Friendship Open Tournament.

Subvenționarea pentru acest sezon este în cuantum de 1.500 de euro și se acordă pentru 6 persoane dintr-o echipă. Pot participa oricâte persoane, inclusiv prieteni, iubite și rude.
Pot participa și echipe care nu au făcut parte din competițiile Ligii Prieteniei, dar acestea nu beneficiază de subvenție și li se vor aplica alte prețuri.

La cerere, pentru prietenii din cadrul Ligii, prețurile preferențiale pot fi oferite și pentru sejur mai mare de trei zile, două nopți, dar nu beneficiază de subvenție.

În urma protocolului semnat cu partenerii bulgari, vor participa echipe din mai multe țări, iar Bulgaria va aduce cel puțin 10 echipe.

Articole similare

Close