ArticoleLiga 1

Goe, de la Bizz Brasil, a răbufnit la adresa adversarilor după victoria la limită cu VHM – VIDEO

Goe, căpitanul lui Bizz Brasil, a răbufnit în interviul acordat după victoria la limită obținută de echipa sa în fața celor de la VHM, scor 1-0, în etapa a 11-a a Ligii I Sud (vezi aici detalii despre meci).

Goe, care a marcat golul de trei puncte în poarta celor de la VHM, a recunoscut că nu mai credea că echipa sa se va impune în această partidă, dar și-a exprimat totodată nemulțumirea față de atitudinea unora dintre adversari.

„A fost un meci greu și strâns, de-abia am câștigat, 1-0, pe final, nu mă așteptam, dar se pare că nici acum nu ne-am învățat minte, să zic așa. Ne uităm în clasament, au 13 puncte, 8 puncte, îi bate toată lumea… cu noi joacă de zici că e ultimul lor meci de fotbal. Nu înțeleg. Orice meci e greu… Nu mă refer ca fotbal… toate cu tensiune, se țipă, se înjură… N-am văzut așa voință să ne bată… ultimii clasați.

Am mai văzut și declarații, cum au dat și băieții de la Brotac, că nu suntem “Bizz”, suntem “miss”, și ei au trei puncte în clasament sau nu știu, sunt jos de tot, și au pretenții să ne bată. Nu știu de ce atâta dârzenie pe ei.

(…) Înțeleg că sunt ambițioși, și ambiție trebuie să aibă, că nu vin să se dea la o parte în fața noastră, dar parcă prea de tot… Adică tu ai patru puncte în clasament și vii și ne rupi picioarele și după meci mai și zici: “Ați avut noroc, că sunteți slabi.” Păi cum suntem slabi, când avem 11 victorii și voi două? Nu știu, nu îi înțeleg pe băieții ăștia… băieții de la canalul TV sau cum se numesc, VH1, VHM sau “Revista de femei”, nu știu…”, a spus căpitanul lui Bizz Brasil în interviul de după meci.

Întrebat ce așteptări are de la Cupa Ligii, Goe a replicat: „Ce așteptări? Să câștigăm Cupa. Noi jucăm să o câștigăm. (…) Noi vrem să câștigăm orice meci, cupă, campionat… Pe bețe de chibrit dacă jucăm, pe orice, noi vrem să câștigăm.”

Interviul integral poate fi urmărit mai jos:

Articole similare

Close