Articole

Rahova Boys castiga cu scorul de 7-5 duelul cu Sincai Team din Liga II Seria 2!

Rahova Boys se afla la un punct de liderul Metalplast, pe 3, iar aseara a avut un meci impotriva unei echipe incomode a Seriei 2, Sincai Team, echipa aflata pe locul 9 in clasament. Baietii din Rahova au cel mai bun atac al seriei dar observam ca acestia sufera in aparare destul de rau, avand printre cele mai slabe aparari ale campionatului, golaverajul spunand tot, doar +5 in acest clasament. Sincai Team a dovedit ca poate pune probleme oricui in aceasta serie numai daca ne gandim la acel 4-4 cu liderul din prezent, Metalplast.

Baietii din Rahova deschid scorul in minutul 6 al primei reprize prin mijlocasul lor, Ciobanu Alexandru, jucator de urmarit in acest meci. In minutul 12, Andreescu Florin face 2-0 si meciul curgea excelent pentru echipa de pe locul 2 din Liga II Seria 2. Stafe Ciprian duce scorul la 3-0 pentru Rahova Boys in minutul 13 iar in minutul 18, acestia conduceau chiar cu 4-0 prin reusita semnata Popescu Alexandru. Scorul pauzei avea sa fie 4-1 pentru Rahova Boys deoarece in minutul 19, mijlocasul echipei Sincai, reuseste sa reduca din diferenta.

Cum spuneam si in introducerea meciului, exista o oarecare relaxare prematura in jocul baietilor din Rahova, ei primind destul de multe goluri in acest campionat. Andreescu Florin duce scorul la 5-1 in debutul celei de-a doua reprize dar baietii de la Sincai incearca o revenire in minutele 23 si 26 prin golurile marcate de Musat Alexandru si Pistol Catalin, 5-3 dupa aceste goluri. Ciobanu Alexandru tine echipa Sincai Team la distanta totusi, atunci cand marcheaza in minutul 27 golul de 6-3. Aceiasi Pistol Catalin si Musat Alexandru lupta pentru revenirea echipei lor si in minutele 30 si 32, acestia o aduc pe Sincai Team la doar un gol distanta fatza de adversar. Hattrick-ul lui Ciobanu Alexandru insa spulbera sperantele echipei Sincai de a obtine macar un punct din acest meci iar scorul final al acestei partide a fost 7-5 in favoarea celor de la Rahova Boys.

Prin aceasta victorie Rahova Boys nu pierde contactul cu liderul Metalplast, locul 2 pentru ei la 1 punct distanta, cu amendamentul ca Metalplast are doua meciuri mai putine in clasament.

Articole similare

Close