Articole

SPP Titan învinge o rivală directă și termină campionatul pe podiumul Ligii a III-a Seria 3

SPP Titan și Friends United s-au duelat în ultima etapă a campionatului pentru ultimul loc al podiumului din Liga a III-a Seria 3.

După o partidă intensă și antrenantă, cei de la SPP Titan au fost cei care au avut câștig de cauză, impunându-se cu 7-3 (4-1) la pauză.

Niculescu Alexandru i-a tras după el pe colegii săi, izbutind să marcheze un hat-trick pentru SPP Titan.

El a fost, de altfel, cel care a deschis scorul, în minutul 7, când uraganul din Titan s-a abătut asupra porții celor de la Friends United. Pisoi Gabriel (min. 11), Ene Ciprian (min. 14) și Șchoipu Radu (min. 16) au dus scorul la 4-0 pentru SPP cu patru minute înainte de pauză.

Nu acesta a fost însă scorul primei părți, pentru că „Prietenii” au avut o răbufnire de orgoliu în minutul 17, când Gheorghe Marius a redus din diferență.

Prima jumătate a reprizei secunde a fost una echilibrată, iar tabela s-a modificat abia în minutul 29, când Ionașcu Justinian a marcat pentru 4-2, iar Friends United mai avea mai bine de 10 minute pentru a încerca minunea.

Nu a fost însă să fie, pentru că Niculescu Alexandru a dus scorul la 5-2 în minutul 31.

Ultima tresărire a „Prietenilor” a venit în minutul 34, când Ionașscu Justinian a reușit „dubla” și a făcut 5-3.

Finalul le-a aparținut însă băieților de la SPP Titan, care au mai punctat de două ori, prin Pisoi Gabriel (min. 35) și Niculescu Alexandru (min. 37), pentru un 7-3 ce le aduce cele trei puncte grație cărora încheie sezonul pe podium.

De partea cealaltă, Friends United termină campionatul pe locul 4, la un punct în spatele învingătorilor din această partidă.

Articole similare

Close