ArticoleLiga 1

Whiteland s-a dezlănțuit în partea secundă și a răpus-o pe FC Devils, după o primă repriză extrem de echilibrată

Whiteland și FC Devils au fost, marți seară, pe terenul din Dristor, protagonistele unei partide extrem de spectaculoase, cu răsturnări de situație și nu mai puțin de 13 goluri marcate în cele două porți.

După o primă repriză echilibrată, încheiată cu scorul de 4-4, Whiteland a reușit să facă o parte secundă mult mai bună și s-a impus în final cu 8-5, obținând astfel a treia victorie în șase etape disputate în acest campionat.

Dragoș Popescu a fost MVP-ul acestui meci, el reușind să înscrie nu mai puțin de cinci din cele opt goluri marcate de Whiteland.

Vesela Lucian, Rotaru Silviu și Ghenovici Mihai au fost ceilalți jucători care și-au trecut numele pe lista de marcatori a învingătorilor din acest duel.

De partea cealaltă, „dublele” lui Stanciu Mihai și Pârvulescu Marian, plus golul lui Gheorghe Mădălin i-au ținut pe băieții de la FC Devils în joc până spre finalul meciului.

În urma acestui rezultat, Whiteland acumulează 9 puncte și urcă pe poziția a opta în clasamentul Ligii I, în timp ce FC Devils este pe locul 7, cu 10 puncte.

Articole similare

Close