Articole

Victorie extrem de importanta pentru Diamond Star in meciul cu VHM din Liga II Seria 1, scor 2-1, acestia fiind la doar doua puncte de liderul Whiteland, avand si un meci in minus fatza de ei!

La intrebarea, daca cei de la VHM vor prelua sefia clasamentului in Liga II Seria 1, raspunsul a fost unul negativ. Se pare ca echipa Diamond Star a fost o nuca prea tare pentru VHM, aseara, in disputa de pe terenul din baza Progresul.

Am avut o prima repriza stransa, cum de altfel se astepta toata lumea, avand in vedere ca jucau doua echipe din varful clasamentului, doua echipe ce isi disputau un meci important pentru sansele la promovarea in Liga I. Portarii celor doua formatii au inchis poarta in primul act, defensivele au fost organizate iar scorul la pauza alb, 0-0. In repriza a doua lucrurile au stat altfel, Diamond Star conteaza in prima parte a reprizei si pe faza ofensiva si reuseste sa marcheze prin mijlocasul ei si in acelasi timp golgheterul echipei cu 15 goluri marcate, Stefan Alin, gol venit in minutul 27. Replica baietilor de la VHM nu se lasa asteptata, in minutul 32 acestia reusesc egalarea prin Capra Costinel, jucator ajuns la 5 reusite in acest sezon. 1-1 si 8 minute ramase de joc, ambele echipe isi doreau victoria dar echipa care reuseste acest lucru este Diamond Star, in minutul 35 prin golul victoriei marcat de acelasi Stefan Alin, omul ce a adus 3 puncte importante pentru echipa lui, 3 puncte prin care echipa se propie la doar 2 puncte de liderul Whiteland, avand si un meci mai putin decat acestia.

Articole similare

Close