Articole

Victorie concludenta pentru F.C. Bucuresti in duelul cu Good Team in Liga 1, scor 5-1, F.C. Bucuresti lider in acest moment!

Aseara, pe terenul din intrarea vrabiei nr.22, am avut un meci tare de Liga 1, intre locul 2, ocupat de F.C. Bucuresti, respectiv locul 6 pentru formatia Good Team. Pentru cei de la Good Team era probabil ultima sansa sa revina in lupta pentru podiumul Ligii I, daca invingeau astazi formatia F.C. Bucuresti, insa aveau un meci dificil impotriva acestora. De cealalta parte echipa de pe locul 2 avea sansa sa devina liderul campionatului daca invingea si castiga cele 3 puncte puse in joc. Probabil cel mai tare meci al zilei la Liga Prieteniei!

F.C. Bucuresti incepe bine aceasta partida si inscrie in minutul 4 prin Cantur Alexandru, un gol ce le aduce linistea pe faza de constructie. Good Team nu revine in joc si mai primeste un gol in minutul 15, reusita semnata, Stoican Florin. O prima repriza controlata de baietii de la F.C. Bucuresti, intr-o forma buna in acest meci se pare. Sedinda de la pauza o face pe F.C. Bucuresti sa intre si mai decisa in teren, actul secund fiind tot al acestora. Good Team incearca revenirea la golul inscris de Sergiu in minutul 29, insa F.C. Bucuresti nu se pierde dupa acest gol primit si revine pe faza ofensiva. La doar un minut distanta, Petre Mihai inscrie pentru 3-1, jucator ajuns la 22 de goluri in Liga I, in acest sezon. In minutul 34 Cantur Alexandru face dubla si o duce pe F.C. Bucuresti la un avantaj linistitor pe tabela, 4-1. Seara este inchisa chiar de managerul-jucator al celor de la F.C. Bucuresti, Toma Liviu, in minutul 39, prin golul de 5-1 inscris in poarta celor de la Good Team, o echipa ce nu si-a regasit forma din alte meciuri la acest duel.

Scor final 5-1 pentru F.C. Bucuresti si….dupa aceasta victorie acestia preiau sefia clasamentului, avand o sansa buna la titlu dupa aceasta etapa in care Hooligans United a fost incurcata de Sporting Bucuresti in drumul lor spre titlu.

Articole similare

Close