Articole

Echipa cu nume de traditie in fotbalul mare, Hamburger S.V. invinge la debutul in Liga Prieteniei, scor 6-3 cu Phoenix Berceni!

Pe terenul din intrarea vrabiei nr.22, am avut un duel din Liga III Seria 2, intre doua debutante la Liga Prieteniei, Hamburger S.V. si Phoenix Berceni. Nu multe se puteau spune despre aceasta partida inaintea disputarii ei, tot ce ne ramanea era sa le vedem la lucru pe aceste doua debutante si sa le uram bafta in aceasta Liga.

Baietii cu nume de echipa din Bundesliga, deschid scorul in minutul 5 prin Vranceanu Razvan, un jucator de urmarit in acest campionat. In minutul 8, ambele echipe reusesc sa inscrie, Phoenix Berceni prin Silviu Doroftei, iar Hamburger prin acelasi Vranceanu Razvan. Silviu Doroftei nu se lasa mai prejos decat rivalul sau si face dubla, egaland pe tabela pentru Phoenix. Repriza este castigata insa de baietii de la Hamburger, golul lui Costache Mihail aducand zambetul pe buzele suporterilor acestora.

Avantajul de un gol, obtinut in prima repriza de Hamburger, le permite acestora sa construiasca in liniste, fazele ofensive fiind destul de consistente. In minutul 23 Mina Ionut duce scorul la 4-2, iar in minutul 27, celalalt Ionut din echipa, Matei, face 5-2 pentru Hamburger. In minutul 29, ambele echipe reusesc cate un gol de fiecare, Phoenix prin Silviu Doroftei, hattrick pentru el in acest meci, respectiv Vranceanu Razvan, un hattrick si pentru acesta.

Victorie la debutul in Liga Prieteniei pentru Hamburger S.V, o echipa ce arata un joc destul de placut ochiului, de urmarit in etapele urmatoare. Phoenix Berceni trebuie sa isi revina dupa aceasta infrangere, fiind doar prima etapa, timp destul pentru a crea relatiile de joc dorite.

Articole similare

Close