Articole

Surpiza uriasa aseara in Liga I, Sporting Bucuresti – Hooligans United 5-5, intr-un meci dominat de baietii de la Sporting in cea mai mare parte!

Sporting Bucuresti, echipa aflata pe locul 16 in clasament, chiar deasupra locurilor retrogradabile direct, a intalnit aseara liderul campionatului, Hooligans United, echipa cu 9 victorii si o infrangere din 10 partide disputate in acest sezon. Liderul venea dupa victoria cu 16-0 din meciul cu Royal Eagles, o victorie la scor extrem de mare, in timp ce Sporting Bucuresti venea dupa infrangerea la limita din meciul cu F.C. Gasca, scor 3-2.

Lupta la titlu se pare ca devine din ce in ce mai interesanta dupa ce Sporting Bucuresti a facut un meci mare in fatza liderului, un meci in care baietii au dat dovada de spirit de sacrificiu si lupta, indiferent de locul ocupat in clasament sau de numele adversarului intalnit. Pentru cine nu a urmarit meciul, Sporting a controlat jocul pe tot parcursul lui, insa problemele din teren au dus la ceva mai mult decat un joc de fotbal pe sfarsitul acestui duel. Sporting deschide scorul in minutul 3, iar in minutul 6, deja era 2-0 pentru ei, atunci cand Niculescu Ninel marcheaza in poarta celor de la Hooligans United. In minutul 13, Rosu Alin incearca sa respinga o minge grea in corner si din nefericire marcheaza in proprie poarta, 2-1. Grecu Gabriel egaleaza in minutul 15 iar scorul pauzei era egal 2-2.

In repriza secunda, Boboc David, jucatorul cu o evolutie excelenta in acest meci, inscrie pentru Sporting Bucuresti golul de 3-2. Grecu Gabriel egaleaza iar pentru Hooligans in minutul 32 si jocul era din ce in ce mai incrancenat. Sporting face 5-3 prin golurile lui Niculescu Ninel, unul din goluri marcat din penalty. Grecu Bogdan reduce din diferenta pentru Hooligans United iar cu putine minute inainte de final, la scorul de 5-4, Sporting Bucuresti rateaza un penalty prin Niculescu Ninel, marcator al unui hattrick in aceasta partida. Grecu Gabriel marcheaza golul egalizator pe final de meci si scoate un egal pentru echipa lui, un egal ce cu greu se vedea in acest meci dupa evolutia baietilor de la Sporting.

O mare surpriza in Liga I am avut aseara, o supriza ce le ajuta in special pe Bizz Brasil, Hooligans si F.C. Bucuresti in lupta pentru titlu.

Articole similare

Close