ArticoleLiga 1

Sălaj Boys i-a aplicat un set lui Fair Play și a împins-o către Liga a II-a a Zonei Sud

Sălaj Boys și Fair Play s-au duelat miercuri seara într-o partidă din cadrul etapei a 16-a, penultima, a Ligii I din Zona Sud.

Pe terenul de la Antilopa, Sălaj Boys, echipa fără griji din acest duel, i-a aplicat un set lui Fair Play, formație ce avea nevoie disperată de puncte pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare.

După ce a condus cu 3-2 la pauză, Sălaj Boys s-a impus în final cu 6-3, grație dublelor reușite de Ciobanu Iulian și Dobra Marian și golurilor marcate de Leca Iulian și Cocioc Daniel.

De partea cealaltă, golurile învinșilor au purtat semnăturile lui Cazan Cristian (2) și Rotaru Bogdan, însă au fost insuficiente pentru ca Fair Play să obțină punct sau puncte din această dispută.

În urma acestui rezultat, Sălaj Boys acumulează 26 de puncte și este sigură de încheierea sezonului pe locul 6 al clasamentului, în timp ce Fair Play are nevoie de un rezultat bun în ultima etapă pentru a se menține în Liga I Sud și sezonul următor.

Oportunitate pentru echipe

Indiferent de rezultatele înregistrate și de locurile ocupate în clasament, toate echipele din Liga Prieteniei, și nu numai, au oportunitatea de a participa, între 11 și 14 august, la Albena, Bulgaria, la Friendship Open Tournament.

Subvenționarea pentru acest sezon este în cuantum de 1.500 de euro și se acordă pentru 6 persoane dintr-o echipă. Pot participa oricâte persoane, inclusiv prieteni, iubite și rude.
Pot participa și echipe care nu au făcut parte din competițiile Ligii Prieteniei, dar acestea nu beneficiază de subvenție și li se vor aplica alte prețuri.

La cerere, pentru prietenii din cadrul Ligii, prețurile preferențiale pot fi oferite și pentru sejur mai mare de trei zile, două nopți, dar nu beneficiază de subvenție.

În urma protocolului semnat cu partenerii bulgari, vor participa echipe din mai multe țări, iar Bulgaria va aduce cel puțin 10 echipe.

Articole similare

Close