ArticoleLiga 2

PSG Pantelimon confirmă forma excelentă din debutul de sezon și se impune în al doilea derby consecutiv

PSG Pantelimon, liderul Ligii a II-a Seria 1, a câștigat al doilea derby consecutiv și a confirmat forma bună în care se află în prima jumătate a acestui sezon.

Luni seară, PSG Pantelimon a învins-o, în etapa a cincea, pe ocupanta poziției secunde înainte de duelul direct, FC Tunari.

După ce a condus cu 3-1 la pauză, PSG Pantelimon a forțat în repriza secundă exact cât a trebuit pentru a-și adjudeca cele trei puncte, scor 5-2, și pentru a-și menține imaculat șirul de victorii.

Mititelu Marian a deschis scorul în minutul 7 pentru PSG Pantelimon pe terenul din Dristor, însă Tunari a vrut să arate că nu va renunța ușor la cele trei puncte puse în joc și a egalat după doar câteva secunde, prin Spiridon Cristian.

Finalul primei părți le-a aparținut băieților din Pantelimon, care au dus scorul la 3-1 prin reușitele lui Obârșanu George (min. 15) și Petrache Andrei (min. 20).

A urmat un sfert de oră din repriza a doua fără modificări pe tabelă, pentru ca ultimele cinci minute să aducă trei goluri.

Mititelu Marian a făcut 4-1 în minutul 35, Gheorghe Dan a redus din diferență câteva secunde mai târziu, iar Petrache Andrei a stabilit scorul final, 5-2, pentru PSG Pantelimon, cu un minut înainte ultimul fluier.

În urma acestui rezultat, PSG Pantelimon ajunge la cinci victorii în tot atâtea meciuri jucate și conduce clasamentul Ligii a II-a Seria 1, în timp ce FC Tunari rămâne cu 9 puncte și cade până pe locul 5.

Articole similare

Close