Articole

Progresul 1944 revine de la 0-5 si castiga cu 10-6 meciul cu F.C. Sebastian din Liga II Seria 2!

In Liga II Seria 2, Progresul 1944 a intalnit pe terenul din intrarea vrabiei nr.22, echipa F.C. Sebastian. Formatia din Sebastian face o prima repriza excelenta, scorul fiind deschis de ei in minutul 3, prin Gavanescu Robert. In minutele 5 si 6 se face 3-0, atunci cand Georgescu Denis inscrie doua goluri in poarta Progresului. Spectacolul continua, iar in minutul 7, Preda Cristian duce scorul la 4-0 in favoarea echipei din Sebastian. Andone Mihai duce scorul la un halucinant 5-0 in minutul 12 al partidei, scor de la care se credea ca formatia din Sebastian se va impune in acest meci. Stanciu Marius da semnalul de trezire pentru Progresul, prin golul lui din minutul 13. Scorul pauzei este stabilit de Loghin Sorin, in minutul 17, 5-2 in favoarea echipei din Sebastian.

In repriza secunda parca a intrat alta echipa a Progresului, echipa ce reuseste sa inscrie de 8 ori in poarta celor de la F.C. Sebastian, faze ofensive concretizate in numar foarte mare. In aceasta repriza avem un hattrick marcat de Oancea Robert in minutele 22, 30 si 34, apoi David isi inscrie si el numele pe lista marcatorilor. Loghin Adrian face dubla in minutul 29, dubla facuta si de Ditu Marius in minutele 36 si 39. Carlig Mihai inchide spectacolul in acest meci pentru Progresul, o revenire de senzatie a acestei echipe, F.C. Sebastian replicand in aceasta repriza doar printr-un gol, marcat de Marinescu Mihai.

Victorie cu 10-6 pentru Progresul 1944, asta dupa ce au fost condusi cu 5-0 in minutul 12, cu aceasta victorie echipa se situeaza pe locul 11, urcand usor usor in clasamentul Ligii a II a Seria 2.

Articole similare

Close