Articole

PSG Pantelimon debutează în stil de mare echipă în Liga Prieteniei: Victorie cu FC Arabs după un meci nebun!

PSG Pantelimon și FC Arabs au deschis, luni seară, pe terenul de la Dristor, sezonul 4 al Ligii Prieteniei, cu duelul lor direct din Liga a II-a Seria 1.

Partida de deschidere a campionatului a fost una extrem de antrenantă, în care debutanta PSG Pantelimon a reușit o victorie entuziasmantă în fața celor de la FC Arabs, scor 7-4, după ce a condus cu 5-2 la pauză.

De doar două minute a fost nevoie pentru ca tabela de marcaj să sufere prima modificare. Muhammed Mahagna a deschis scorul pentru FC Arabs, însă băieții din Pantelimon au replicat imediat, și în doar cinci minute au întors scorul la 3-1 în favoarea lor, grație „dublei” semnate de Petrache Andrei (min. 3 și min. 7) și Vasile Nicolae (min. 5).

A urmat o perioadă fără gol marcat, după care Mititelu Marian a făcut 4-1 cu reușita semnată în minutul 14. Cu trei minute înainte de final, Moise Costel a dus scorul la 5-1 pentru PSG, pentru ca, cu două minute înainte de pauză, FC Arabs să aibă o tresărire de orgoliu prin Safie Wassem, care a marcat pentru 5-2.

Partea secundă a fost mai echilibrată, PSG Pantelimon mulțumindu-se să-și apere avantajul din prima repriză.

Abdullah Nasser (min. 26) și Piter (min. 28) au adus-o pe Arabs la o singură lungime de adversari, care au risipit însă repede emoțiile, Moise Costel ducând scorul la 6-4 în minutul 29.

În zadar a forțat Arabs pe final revenirea, pentru că cei care au marcat au fost tot cei de la PSG, prin Voiu Marian, care cu patru minute înainte de ultimul fluier a stabilit scorul final, PSG Pantelimon – FC Arabs 7-4.

Articole similare

Close