Articole

Prima victorie în Liga Prieteniei pentru FC Faraonii, care predă „lanterna roșie” în Liga a III-a Seria 2

Formația FC Faraonii a obținut miercuri seara, de la 20:50, prima ei victorie în Liga Prieteniei și a predat „lanterna roșie” în Liga a III-a Seria 2.

Pe terenul de la Plazza, FC Faraonii a întâlnit o altă echipă suferindă din Liga a III-a Seria 2, GS Royals, care adunase doar 3 puncte în șase etape.

Faraonii au început meciul deciși să obțină primele puncte și au deschis scorul în minutul 2, prin Bălașa Ștefan, însă GS Royals a egalat după doar trei minute, prin Grigore Mihai.

Ca și începutul, finalul primei reprize le-a aparținut tot băieților de la FC Faraonii, care au făcut 3-1 grație reușitelor lui Butoi Mihai (’16) și Mitu Marian (’19).

În repriza secundă, Butoi Marian și-a completat hat-trick-ul cu golurile din minutele 24 și 31, iar Pârcălabu Marian a redus din diferență în minutul 36.

Scorul final a fost stabilit cu un minut înainte de final de Bălașa Ștefan, care a făcut „dubla”, iar FC Faraonii și GS Royals sunt colege în partea inferioară a clasamentului Ligii a III-a Seria 2, pe locurile 8 și 9, cu câte trei puncte fiecare, ultima poziție fiind ocupată de Blackbirds.

Articole similare

Close