ArticoleCupa Ligii

Metalplast a obținut o victorie muncită cu Sălaj Boys și s-a instalat în fruntea Grupei B1 din Cupa Ligii

Metalplast și Sălaj Boys, două echipe din Liga I a Zonei Sud, s-au întâlnit în etapa a doua a Grupei B1 din Cupa Ligii.

Pe terenul din Ghencea, Metalplast a reușit să gestioneze mai bine cele două reprize ale disputei cu Sălaj Boys, și, datorită în principal unui Pană Ionuț aflat în zi de grație, s-a impus cu scorul de 3-1.

Metalplast a intrat cu avantaj minim la cabine, scor 2-1, pentru ca în partea secundă jocul să fie mai închis și să se mai marcheze o singură dată.

Așa cum am precizat mai devreme, mijlocașul Pană Ionuț a fost cel mai bun jucător al meciului, reușind să înscrie o dublă pentru Metalplast, pentru care a mai punctat Sergiu Bocancea.

De partea cealaltă, Leca Iulian a înscris în prima repriză golul prin care Sălaj Boys a sperat la jumătatea disputei că poate obține ceva din acest joc.

În urma acestei victorii, Metalplast acumulează 4 puncte după două meciuri și se instalează în fruntea clasamentului Grupei B1, urmată de Liverpool, cu 3 puncte, și Liverpool II, cu un punct, formații care au însă câte un meci mai puțin jucat.

Sălaj Boys este practic eliminată din grupele superioare ale Cupei Ligii, după ce a înregistrat două eșecuri în primele două etape, urmând ca în ultimul meci să o întâlnească pe Liverpool Team II.

Articole similare

Close