Articole

Meci cu scântei și răsturnări de situație în Liga I, între BKO Team și Real București

Săptămâna de fotbal din Liga Prieteniei a fost închisă de un duel de Liga I. BKO Team și Real București au oferit vineri, de la 23:20, pe terenul din Agronomie, o partidă extrem de strânsă, antrenantă, și cu răsturnări de situații.

După 2-2 la pauză, BKO Team s-a impus la final cu 4-3, grație hat-trick-ului semnat de Paul Cotoi și golului câștigător înscris de Neagu Alexandru.

Cele două formații au mers cap la cap până pe final, când BKO Team a reușit să-și securizeze avantajul de un gol și să-și adjudece cele trei puncte puse în joc.

Mai întâi, Cotoi Paul, de la BKO, și Muscalu Mircea, de la Real, au dus scorul la 1-1 cu două reușite înscrise în minutul 8, pentru ca în minutul 16 Muscalu Mircea să recidiveze și să o aducă în avantaj pe Real București.

Doar două minute s-au bucurat însă cei de la Real, pentru că Paul Cotoi și-a copiat adversarul și a făcut și el „dubla”, reușind astfel să egaleze pentru BKO în minutul 18.

La pauză a fost 2-2, iar în prima jumătate a reprizei secunde nu s-a marcat, după care au urmat trei minute incendiare.

Cotoi Paul a readus-o pe BKO în avantaj în minutul 31, iar Stan Ionuț a egalat pentru Real București la doar un minut distanță.

Diferența a fost făcută de reușita semnată de Neagu Alexandru, care în minutul 33 a marcat golul victoriei pentru BKO Team, formație ce a reușit în ultimele șapte minute să-și apere avantajul minim și să nu le mai permită adversarilor o nouă revenire.

S-a terminat 4-3 pentru BKO Team, care urcă pe locul 6 în clasamentul Ligii I, în timp ce Real București este pe poziția a noua.

Articole similare

Close