Articole

Liverpool Team și FC Rahova promit spectacol în derby-ul pentru Liga I

 

Marți, de la ora 20:50, Liga Prieteniei programează un adevărat derby pentru Liga I, ce promite să fie un spectacol fotbalistic cu multe goluri.

Liverpool Team și FC Rahova, echipele care domină clasamentul în Liga II Seria 2, se întâlnesc pe terenul din Intrarea Vrabiei nr. 22, într-un duel așteptat încă de la începutul campionatului și care promite să ofere audienței o mulțime de goluri și faze spectaculoase.

Cu o zestre de 27 de puncte fiecare, Liverpool Team și FC Rahova conduc ierarhia din Liga II Seria 2, cu mențiunea însă că cei de la Liverpool Team au două jocuri mai puțin disputate. Cele două formații au de departe cele mai bune atacuri din serie, însă diferența de până acum a fost făcută de cele două defensive.

Astfel, „cormoranii” au înregistrat până acum un parcurs aproape perfect în campionat, cu nouă victorii, un singur eșec și un golaveraj impresionant: 64 de goluri marcate și 21 de goluri primite.

De partea cealaltă, trupa din Rahova are tot nouă victorii, însă a suferit și trei înfrângeri, având un golaveraj mult sub al adversarilor din disputa de marți: 62 de goluri înscrise și 45 de goluri primite.

În aceste condiții, FC Rahova are neaparată nevoie de victorie marți, pentru a menține deschisă lupta pentru promovare, în timp ce un triumf al băieților de la Liverpool Team le-ar permite acestora să se detașeze în fruntea clasamentului și să ia o opțiune serioasă pentru promovarea de pe primul loc al Ligii a II-a Seria 2.

Articole similare

Close