ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

Liga I Sud: Liverpool nu a avut milă de Real Rapid București și își consolidează poziția de lider al clasamentului

Terenul de la Plazza a găzduit marți seara meciul din etapa a 12-a a Ligii I Sud dintre liderul Liverpool Team și Real Rapid București, formație aflată în ultima treime a calsamentului, un duel care, conform calculelor hârtiei, avea o favorită certă în „Cormorani”.

Cu un singur pas greșit făcut în acest sezon, Liverpool Team nu a vrut să riște nimic în disputa cu Real Rapid București și a controlat jocul de la primul până la ultimul fluier, nepunându-se în niciun moment problema învingătoarei.

„Cormoranii” și-au respectat blazonul și, după o primă repriză relativ echilibrată, adjudecată totuși la scor de neprezentare, s-au dezlănțuit în mitanul secund și s-au impus cu un categoric 12-0.

Dragoș Constantin, cu 4 goluri, și Silviu Rotaru, cu 3 reușite, au fost principalele guri de tun ale învingătorilor din acest duel, pentru care au mai punctat câte o dată Alecsandru Mihai, Jitaru Cristian, Robu Alin, Manofu George și sărbătoritul zilei Pană Mădălin, care de ziua lui și-a făcut cadou un gol și căruia colegii i-au dedicat această victorie.

Datorită acestui nou succes reușit în Liga I Sud, Liverpool Team ajunge la 33 de puncte strânse în 12 runde disputate și conduce clasamentul, având 3 puncte avans peste principala urmăritoare, B&B, care are însă un meci mai puțin disputat, dar în fața căreia „Cormoranii” au atât avantajul meciului direct, cât și pe cel al golaverajului superior.

De partea cealaltă, Real Rapid București rămâne cu 10 puncte și ocupă poziția a 12-a a ierarhiei Ligii I Sud, având de tras pe final de sezon pentru a-și asigura și campionatul următor prezența în primul eșalon al Zonei Sud.

Articole similare

Close