ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

Liga I Sud: La egalitate de puncte înaintea duelului direct, Chipita Stars a făcut scor cu Real Rapid București

Chipita Stars și Real Rapid București, două formații aflate la egalitate de puncte și clasate în jumătatea inferioară a ierarhiei Ligii I Sud, s-au duelat miercuri seara într-o partidă contând pentru etapa a 11-a a campionatului.

Disputa de pe terenul de la Intrarea Vrabiei a fost una dominată copios de Chipita Stars, care a evoluat la un nivel mult peste posibilitățile adversarilor și s-a impus fără probleme.

Astfel, după ce a condus la pauză cu 5-0, Chipita Stars a continuat să asedieze poarta lui Real Rapid București și în repriza secundă și s-a impus în final cu 11-3.

Mijlocașul Nițu Ciprian, care a marcat de patru ori, a fost vârful de lance al învingătorilor din acest joc, pentru care au mai punctat Tudose Alin, Viericiu Adrian, și Vlad Daniel, cu câte o dublă, și Manolache Alexandru, o dată.

De partea cealaltă, golurile de onoare înscrise de învinși în partea secundă le-au aparținut lui Stan Adrian, Ștefan Marius și Ciuca Ilie.

Datorită acestui succes categoric, Chipita Stars acumulează 10 puncte și se află pe poziția a 10-a a clasamentului Ligii I Sud, în vreme ce Real Rapid București rămâne cu 7 puncte și este penultima în ierarhie.

Articole similare

Close