ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

Liga I Sud: Fair Play și FC Juve și-au câștigat meciurile la pas și urcă spre vârful ierarhiei

Fair Play și FC Juve le-au oferit câte o lecție de fotbal adversarelor pe care le-au întâlnit marți seara, pe terenul de la Plazza, în cadrul etapei a opta a Ligii I Sud.

Fair Play nu a avut milă de SJCAM Romania, de care a trecut cu un categoric 10-3, după ce și-a adjudecat prima repriză cu 4-1.

Gheorghe Mădălin, cu un hat-trick, Cazan Cristian, Gheorghe Ștefan și Ciortan Ionel, cu câte o dublă, alături de Rotaru Bogdan au străpuns defensiva celor de la SJCAM, pentru care au punctat Șerban Radu (2) și Neagoe Raul.

În urma acestui rezultat, Fair Play acumulează 12 puncte și urcă spre vârful clasamentului Ligii I Sud, ocupând în acest moment poziția a cincea, în vreme ce SJCAM Romania este pe 11, cu 7 puncte.

FC Juve a făcut instrucție cu Real Rapid București, pe care a învins-o cu 7-1, după o primă repriză fără istoric, pe care și-a adjudecat-o cu 4-0.

Harbuz Victor a fost principala gură de tun a „juventinilor”, cu un hat-trick, în vreme ce Moldoveanu Adrian, Tarchilia Ricardo, Moroșanu Robert și Răzvan Rusu au înscris câte o dată în poarta Realului, al cărui gol de onoare a fost marcat de Șușnea Marius.

Grație acestei victorii, FC Juve adună 9 puncte și urcă pe poziția a șaptea a clasamentului, în timp ce Real Rapid București rămâne cu 7 puncte și ocupă locul 12 al ierarhiei Ligii I Sud.

Articole similare

Close