ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

Liga I Sud: Cu Petre Ungureanu din nou decisiv, B&B a învins-o pe FC Colentina și se menține în urmărirea liderului

Seara de luni ne-a adus pe terenul de la Intrarea Vrabiei o partidă din cadrul Ligii I Sud între două formații cu situații diametral opuse în clasament.

B&B, ocupanta poziției secunde, a primit replica celor de la FC Colentina, care erau penultimii în clasament, cu doar 3 puncte câștigate după disputarea a 12 etape.

Diferența dintre cele două combatante nu s-a văzut însă pe teren în prima repriză, care a fost una strânsă, în care cele două defensive au funcționat perfect și nu au putut fi învinse, astfel că la cabine s-a intrat cu scor alb.

Așa cum a obișnuit în repetate rânduri de-a lungul sezonului, Petre Ungureanu a fost din nou decisiv pentru B&B, reușind un hat-trick în manșa secundă.

Vârful celor de la B&B a punctat în minutele 23, 28 și 30 și a securizat victoria echipei sale, băieții din Colentina izbutind doar să marcheze un gol de onoare la jumătatea reprizei a doua, prin Florin Lazăr.

B&B s-a impus astfel cu 3-1 și abordează derby-ul de miercuri cu ATVROM de pe poziția secundă a clasamentului, cu 33 de puncte obținute din 12 partide.

Vezi aici mai multe detalii despre derby-ul B&B vs ATVROM

De partea cealaltă, FC Colentina rămâne cu doar 3 puncte după disputarea a 13 partide și este penultima în ierarhia Ligii I Sud.

Articole similare

Close