ArticoleLiga 2

Furia numită Păun Cristian s-a dezlănțuit la poarta lui Friends United și Cluj Bruj conduce clasamentul Ligii a II-a Seria 2

Liga a II-a Seria 2 a propus vineri seară, în etapa a treia, un duel ce se anunța extrem de dezechilibrat, între liderul Cluj Bruj și „lanterna roșie” Friends United.

Însă, în ciuda situațiilor diferite în care cele două formații se aflau în clasament înaintea duelului direct, disputa de pe terenul din Dristor a fost una antrenantă și plăcută privitului.

Băieții de la Friends United au ignorat calculele hârtiei și au reușit să deschidă scorul, prin Ionescu Justinian, și să conducă la pauză cu scorul de 1-0.

Cluj Bruj s-a trezit în partea secundă, când a lansat un adevărat asediu la poarta adversă, reușind să marcheze de cinci ori și să întoarcă soarta partidei în favoarea ei.

Păun Cristian a fost omul meciului, izbutind să marcheze toate cele cinci goluri ale echipei sale în poarta lui Friends United și aducându-i lui Cluj Bruj trei puncte importante în economia luptei pentru promovare.

În urma acestui succes cu 5-1, Cluj Bruj se menține în fruntea ierarhiei Ligii a II-a Seria 2, cu 9 puncte, în timp ce Friends United rămâne pe ultimul loc, cu zero în dreptul punctelor obținute în acest sezon.

Articole similare

Close