Articole

Fair Play a reușit o răsturnare incredibilă de scor în duelul cu Shark Racing, pe care o depășește în Liga I

Fair Play și Shark Racing au oferit luni seară, pe terenul de la Intrarea Vrabiei, un meci dramatic și plin de răsturnări de situații în duelul lor din Liga I. După ce a fost condusă cu 3-4 la pauză și cu 6-7 cu trei minute înainte de final, Fair Play a reușit să revină fantastic și să se impună cu 8-7.

Principalele guri de tun ale învingătorilor din această partidă au fost Silea Marian și Petală Constantin, autori ai câte unui hat-trick.

De altfel, Silea Marian a fost cel care a deschis scorul în minutul 3, însă Udriște Alexandru a egalat după doar un minut pentru Shark Racing, pentru ca Stoica Alexandru să o aducă pe Shark Racing în avantaj în minutul 6, iar Crișan Alexandru să facă 3-1 după doar opt minute de joc.

Cei de la Shark Racing au continuat să atace și au dus scorul la 4-1 la jumătatea primei reprize, când Udriște Alexandru a recidivat.

Finalul de repriză le-a aparținut celor de la Fair Play, care au reușit să reducă până la pauză diferența la un singur gol, grație reușitelor semnate de Petală Constantin în minutele 12 și 15.

Fair Play a început mai decisă și partea secundă și a egalat în primul minut după reluare, prin Rusu Andrei, dar Stoica Alexandru a readus-o imediat pe Shark Racing în avantaj.

Neagu Andrei a egalat din nou pentru Fair Play la jumătatea actului secund, pentru ca Alexandru Crișan să ducă după doar un minut scorul la 6-5 pentru Shark Racing. Scenariul s-a repetat în minutele 33 și 34, cu Silea Marian și același Crișan Alexandru pe post de marcatori, iar cu câteva minute înainte de final scorul era 7-6 pentru Shark Racing.

Fair Play a arătat însă o capacitate incredibilă de revenire și în minutul 38 a egalat pentru a patra oară în această repriză, prin Petală Constantin, pentru ca, cu doar un minut înainte de final, Silea Marian să înscrie golul unei victorii fantastice pentru Fair Play.

În urma acestui succes cu 8-7, Fair Play face rocadă în clasament cu Shark Racing și urcă de pe locul 13 pe poziția a 12-a.

Articole similare

Close