Articole prima paginaDeciziiDecizii comisie arbitrajDecizii îndrumător

DECIZII DISCIPLINARE LIGA PRIETENIEI BUCURESTI SAPTAMANA 6

In etapa a7-a nu pot evolua urmatorii jucatori:

  • ALEXE ANDREI (HOOLIGANS) (14)
  • BUSUIOC MARIUS (BIZZ BRASIL) (4)
  • SAMOILA CATALIN (BIZZ BRASIL) (1)
  • SMARANDOIU STEFAN (SALAJ BOYS) (1)

Liga Prieteniei tine sa-i felicite pe toti prietenii participanti pentru fairplay-ul aratat! In saptamana recent incheiata nu s-a inregistrat nici un cartonas verde sau rosu!

SCOPUL LIGII PRIETENIEI NU ESTE DE A AMENDA SAU DE A SUSPENDA.
☆☆ Scopul principal este de a le oferi participantilor conditiile ideale pentru a-si satisface dorinta de a juca fotbal de placere, insa totul intr-un cadru civilizat si disciplinat!

Atragem atentia echipelor participante asupra faptului ca, Liga Prieteniei este formata din prieteni-jucatori, conform Regulamentului nr 1. Aici nu se vine doar pentru fotbal, ci pentru prietenie, socializare si petrecerea timpului liber.
Scopul principal al Ligii Prieteniei este tocmai inlocuirea anumitor mentalitati. Scopul Principal al Ligii Prieteniei este educatia, iar cel secundar competitia, ori in conditile in care la teren ajungem sa agesam fizic sau verbal, niciunul din scopurile Asociatiei nu pot fi atinse.
Liga Prieteniei nu va tolera sub nicio forma comportamentele lipsite de fair-play!
Va rugam ca orice incident aparut in timpul meciului sa-l semnalati indrumatorului de la teren, pentru a incheia proces-verbal de sesizare urmand ca acesta sa instiinteze Asociatia, pentru analizarea celor intamplate.

Articole similare

Close