BUCURESTIDeciziiDecizii asociatie

DECIZIE ASOCIATIE 1 / 21.05.2017

DECIZIE

Nr. 1 / 21.05.2017

 

ASOCIATIA LIGA PRIETENIEI PENTRU EDUCATIE, cu sediul în Bucuresti, Sector 6, Str. Vintila Mihailescu, nr 14, bl 80, sc 1, ap 35, cod fiscal 34744147, reprezentată legal de Bojica Nicoleta, în calitate de Presedinte.

Asociatia decide:

1) Eliminarea echipei Bizz Brasil, din cadrul competitiei. Meciurile pe care aceasta echipa le va mai avea de disputat se vor pierde la masa verde, fara ca golurile atribuite echipei adverse sa fie contorizate in dreptul vreunui prieten – jucator din cadrul Ligii.

Acelasi lucru se va intampla si cu meciurile jucate anterior, conform Regulamentul nr 1, ce poate fi consultat la sectiunea https://www.ligaprieteniei.com/regulament/regulament-asociatia-liga-prieteniei-pentru-educatie/

Conform articol VIII,  din contractul incheiat intre parti, echipa Bizz Brasil,  este obligata a achita, in urma eliminarii, contravaloarea a 250 lei despagubire pentru neprezentarea la meciul din data de 06 Aprilie 2017, contravaloarea taxelor de meci, pe care le mai avea de disputat, plata taxei de participare, plata onorariului de avocat, taxa judiciara de timbru si cheltuieli executor judecatoresc. In total sunt 14 meciuri * 165 lei, 250 lei despagubire pentru neprezentarea la meciul din data de 06 aprilie 2017, taxa de paricipare 200 lei, la care sa va adauga prejudiciul de imagine in cuantum de 2000 de lei.

2) Se stabileste termen pentru plata datoriilor meciurilor restante si plata celorlalte penalitati pana pe data de 24 mai 2017. In cazul in care nu se va ajunge la o intelegere pe cale amiabila beneficiarul urmeaza a fi actionat in instantele de judecata in vederea recuperarii sumelor mentionate.

3)Asociatia Liga Prieteniei pentru Educatie, nu doreste a se ajunge la diferende litigioase, care vor avea ca efect actiuni in instanta si foarte mult timp pierdut, de aceea va rugam sa respectati planificarea afisata pe site-ul www.ligaprieteniei.com, regulile de bun-simt, respect si fair-play, care sunt esenta conceptului Ligii Prieteniei. Ca masuri in acest sens, amintim cartonasul verde, cu sanctiunea corelativa de 20 de lei, interdictia de a intra pe teren cu tigari aprinse, bauturi alcoolice sau alte substante interzise de lege.

Ca atare, solicitam echipelor inscrise in competitie sa respecte planificarea afisata pe site-ul www.ligaprieteniei.com, sa transmita Indrumatorului de la teren, ori Presedintei Asociatiei lista cu e-mail-urile echipelor in vederea asigurarii unei bune comunicarii.

Planificarea, date referitoare la competitiile nationale si internationale, precum si facilitatile oferite prietenilor din cadrul Ligii Prieteniei pot fi comunicate in timp util si corect. Munca capitanului de echipa este usurata foarte mult. Toata organizarea prezentata mai sus este realizata tocmai pentru a usura munca tuturor persoanelor implicate in organizarea Ligii Prieteniei, Presedinta, Indrumator si nu in ultimul rand Capitanul/ii echipelor.

Adoptata astazi, 21.05.2017

                                                Asociatia Liga Prieteniei pentru Educatie.

                                                                        Presedinte

                                                                     Bojica Nicoleta

Articole similare

Close