ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiCupa Ligii

Cupa Ligii: Dortmund s-a dezlănțuit în repriza secundă a duelului cu Apărătorii Patriei și luptă pentru calificarea în fazele superioare

Dortmund București și Apărătorii Patriei s-au întâlnit miercuri seara într-un derby din cadrul Grupei B a Cupei Ligii.

Aflate la mijlocul clasamentului grupei după primele 3 etape disputate, cele două formații aveau nevoie de victorie în duelul direct pentru a continua să lupte cu șanse reale pentru calificarea în fazele superioare ale competiției.

Câștig de cauză au avut băieții de la Dortmund, care, după o primă repriză echilibrată, adjudecată cu 2-1, s-au dezlănțuit la reluare și s-au impus în final cu 7-3.

Tudor Cristian, cu un hat-trick, a fost principala gură de tun a învingătorilor, pentru care au mai înscris Constantinescu (2), Costel A. și Mihai C.

De partea cealaltă, pentru învinși au punctat Chiriță George, Petre Giani și Costache Giani.

Grație acestui succes, Dortmund București acumulează 9 puncte, ocupă locul 3 al ierarhiei Grupei B, la egalitate cu formația de pe poziția secundă, dar cu un meci în minus disputat, și depinde doar de ea pentru a se califica în următoarea fază a competiției.

Apărătorii Patriei rămâne cu 3 puncte și este ca și eliminată din Cupa Ligii Prieteniei, cu un meci rămas de disputat în competiție.

Articole similare

Close