Articole

West Boys reuseste o remiza impotriva celor de la Sporting Bucuresti in Grupa E a Cupei Ligii, remiza ce le aduce calificarea din grupe!

Aseara, in Grupa E a Cupei Ligii, am avut un meci intre Sporting Bucuresti si formatia West Boys, un duel in care celor de la Sporting le trebuia o victorie, egalul fiind insuficient pentru o calificare in fazele superioare ale competitiei.

Din pacate pentru cei de la Sporting, ora jocului nu le-a permis sa alinieze cea mai buna formatie in acest meci, banca de rezerve fiind extrem de subtire, doar cu un singur om. West Boys face un meci bun, in prima repriza deschizand scorul prin Cristi Irimia, in minutul 9. Replica echipei de Liga I vine imediat in minutul 10, minut in care Savu Nicolae, mijlocasul echipei, marcheaza golul de 1-1. Acelasi Irimia Cristi face dubla si inscrie golul de 2-1 pentru West Boys, rezultat ce avea sa fie rezultatul pauzei.

Sporting Bucuresti se pare ca este destul de uzata fizic in aceasta partida, tensiunea din jocul lor fiind vizibila. In aceste conditii, in minutul 26, Tudor Mihai face 3-1 pentru West Boys, victoria pentru alb-verzi fiind si mai departe dupa acest moment. In minutul 30, Chelu Ionut reduce din diferenta pentru Sporting, dar faza ofensiva le joaca feste atunci cand Manolache Alexandru face 4-2 in minutul 35. La acest scor si cu 5 minute ramase de joc, fundasul echipei Sporting Bucuresti, Matei Robert, intra in teren…..schimband radical tactica de joc, ramanand singur in defensiva, dand posibilitatea celuilalt om din defensiva, Rosu Alin sa urce cat mai mult. Aceasta tactica a dat roade, Sporting reusind sa egaleze imediat, in minutele 37 si 38, prin Rosu Alin si Chirica Nicusor. In ultimele doua minute, din pacate pentru cei de la Sporting Bucuresti, golul victoriei nu a mai venit, egalul fiind maximul ce au putut obtine din acest meci. West Boys merge mai departe in competitie, de pe locul 3 in Grupa F, calificare la prima participare in Cupa Ligii, o performanta buna pentru acestia.

Articole similare

Close