ArticoleCupa Ligii

Victorie pentru Hooligans, in meciul cu F.C. Minerul Motru din Cupa Ligii, Grupa J, Scor 10-3!

In Cupa Ligii am avut aseara un duel din Grupa J, intre Hooligans, echipa de Liga I si F.C. Minerul Motru, echipa de Liga III. Meciul a avut loc pe terenul din aleea vrabiei nr.22. Hooligans era deja calificata in fazele superioare ale competitiei, 6 puncte din primele 2 meciuri, in timp ce F.C. Minerul Motru avea 3 puncte din cele 2 meciuri disputate pana acum, locul 2 pentru ei in aceasta grupa. Baietii de la Hooligans porneau ca favoriti in acest meci.

Baietii de la Hooligans pornesc mai greu motoarele iar in prima partea a primei reprize, cei care reusesc sa faca jocul sunt baietii de la F.C. Minerul Motru. In minutul 10 acestia deschid scorul prin Palasca Gabi iar in minutul 12 acelasi jucator duce scorul al 2-0 pentru F.C. Minerul Motru. Al doilea gol primit se pare ca ii trezesc pe cei de la Hooligans iar acest lucru se vede si pe tabela de marcaj. In minutul 17, Marius Constantin inscrie pentru revenirea echipei in joc iar in urmatoarele secvente avem minutul si golul pentru echipa de Liga I. Albu Alexandru marcheaza doua goluri in minutele 18 si 19 pentru o intoarcere rapida de scor. Rezultatul pauzei avea sa fie stabilit de golul lui Alexe Andrei din minutul 20, scor 4-2 pentru baietii de la Hooligans si de la acest scor puteau sa priveasca urmatoarea repriza cu ceva mai mult calm.

Repriza secunda incepe cu Hooligans in ofensiva, lucru rasplatit in minutul 23, atunci cand Albu Alexandru realizeaza hattrick-ul, scorul devenind 5-2 in acel moment. F.C. Minerul Motru incearca sa mai diminueze din diferenta de scor aratata pe tabela de marcaj si in minutul 26 inscrie golul de 3-5 prin acelasi Palasca Gabi, hattrick si in dreptul acestui jucator. In Minutul 31, Chircalan Marius de la Hooligans inscrie golul de 6-3 iar in minutele 34, 35 si 36 scorul capata proportii, 9-3 pentru echipa de Liga 1, golurile fiind marcate de Marius Constantin si Chircalan Marius. Evolutia buna din acest meci pentru Hooligans este incheiata de golul de 10-3, marcat de Vasile Razvan.

Un test util si un antrenament bun pentru Hooligans, in perspectiva confruntarilor urmatoare din Liga I.

Articole similare

Close