ArticoleLiga 2

Scorpionii au smuls pe final un punct din disputa cu FC Colentina

Scorpionii și FC Colentina au deschis, luni seara, pe terenul din Ghencea, o nouă săptămână de fotbal spectacol în Liga Prieteniei.

Cele două formații aflate în jumătatea inferioară a ierarhiei Ligii a II-a Sud au oferit o partidă antrenantă și plină de răsturnări de situație.

Scorpionii au deschis scorul în minutul 5, prin Nicolae Marian, însă nu au făcut decât să-i înfurie pe băieții din Colentina, care au revenit rapid, iar până la pauză conduceau cu 3-1, grație reușitelor semnate de Ciobanu Marian (min. 9), Stocheci Florian (min. 15) și Popescu Mădălin (min. 17).

Mutil Aurel a redus din diferență la 10 minute de la reluare, pentru ca Ciobanu Marian să realizeze dubla un minut mai târziu și să ducă scorul la 4-2 pentru FC Colentina.

Finalul le-a aparținut Scorpionilor, care în minutul 32 s-au apropiat la o lungime de adversari, grație reușitei lui Nicolae Marian, pentru ca același Muti Aurel să egaleze la patru cu cinci minute înainte de ultimul fluier și să stabilească scorul final.

În urma acestei remize, Scorpionii acumulează 29 de puncte și urcă pe locul 9 în clasamentul Ligii a II-a Sud, în timp ce FC Colentina este pe poziția a 13-a, cu 23 de puncte.

Articole similare

Close