Articole

Scor drastic pentru Razbionicii in infrangerea cu 8-0 in fata celor de la F.C. Rahova, meci din Liga II Seria 2!

F.C. Rahova, formatia de pe locul 3 al Ligii a II a Seria 2, a intalnit aseara echipa de pe locul 18, Razbionicii. Favorita prin prisma locurilor ocupate in prezent, pornea F.C. Rahova, iar acest lucru avea sa fie confirmat si de evolutia echipelor in teren.

Singurul gol al primei reprize a fost marcat de F.C. Rahova, prin Ciobanu Alexandru in minutul 7. Dupa acest gol spatiile spre poarta Razbionicilor au fost destul de putine, cu toate ca F.C. Rahova a insistat pentru o desprindere pana la pauza. In actul secund, lucrurile au stat altfel, F.C. Rahova reusind in repetate randuri sa inscrie in poarta adversa, goluri ce aveau sa le aduca o victorie linistitoare in cele din urma.

In minutul 27, Mihai Florin face 2-0 pentru echipa de pe locul 3, iar in minutul 31, Stan Adrian face 3-0 limpezind lucrurile in acest meci. Evolutia convingatoare continua pentru F.C. Rahova, iar replica Razbionicilor intarzie sa apara, acest lucru aducand dubla lui Andreescu Cristian din minutele 35 si 36. La 5-0 F.C. Rahova inscrie inca doua goluri, ambele purtand semnatura lui Titi, goluri venite in minutele 37 si 38, 4 minute 4 goluri pentru baietii din Rahova. Ciobanu Alexandru face si el dubla in minutul 39, iar cu acest gol se inchide lista marcatorilor la scorul de 8-0 in favoarea celor de la F.C. Rahova, scor destul de drastic avand in vedere ca Razbionicii nu au marcat nici macar golul de onoare.

3 puncte pentru F.C. Rahova si lupta pentru promovarea in Liga I continua pentru acestia cu sanse reale pentru obtinerea acestui obiectiv.

Articole similare

Close