ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1 Est

Liga I Est: Echipele din careul de ași al clasamentului se distanțează de restul plutonului

Liga I Est ne-a adus marți, pe terenurile de la Plazza, partidele din cadrul etapei a opta.

Liderul Piatra Albă nu a avut deloc o misiune facilă în fața celor de la FC Capitals, de care a trecut destul de greu, cu 2-0, la capătul a două reprize identice, grație reușitelor semnate de Oprea George și Dima Georgescu.

Mai importante decât diferența de scor pentru Piatra Albă sunt cele trei puncte pe care și le-a adjudecat, continuând astfel să fie singura echipă cu victorii pe linie din Liga I Est.

De partea cealaltă, FC Capitals rămâne cu 6 puncte și ocupă poziția a 10-a a ierarhiei.

FC Văscăuți nu a avut milă de ADSA-Restart Barou și, după o primă repriză echilibrată, pe care și-a adjudecat-o la limită, scor 2-1, s-a dezlănțuit în partea secundă și s-a impus în final cu 10-1.

Manasia Marius și Babageanu Mihai au asediat poarta adversă și au punctat de câte 4 ori pentru învingători, pentru care a înscris o dublă și Dumitrache Gabriel, în vreme ce golul de onoare al avocaților a fost marcat de Scarisoreanu Alex.

În urma acestui rezultat, FC Văscăuți acumulează 22 de puncte și este pe locul secund al clasamentului Ligii I Est, la două puncte în spatele liderului, în vreme ce, cu o zestre de două puncte, ADSA-Restart Barou ocupă poziția a 12-a a ierarhiei.

Martalogii Activi și FC Stejar au fost protagonistele unei dispute extrem de spectaculoase, în care s-au marcat nu mai puțin de 12 goluri.

Martalogii Activi au pornit ca din tun întâlnirea de pe terenul de la Plazza și au intrat la cabine cu avantaj de 3 goluri, scor 3-0, iar în partea secundă nu au mai forțat decât atât cât au avut nevoie pentru a-și menține avantajul din runda inaugurală.

Astfel, repriza secundă a fost adjudecată cu „doar” 5-4 de Martalogi, care se impun cu 8-4, acumulează 19 puncte și urcă pe podiumul clasamentului Ligii I Est, profitând de pasul greșit făcut de Hooligans, care are același număr de puncte, dar golaveraj inferior.

De partea cealaltă, FC Stejar, în ciuda partidelor spectaculoase în care este implicată, rămâne singura formație din Liga I Est fără punct câștigat în acest sezon și este ultima în ierarhie.

În fine, careul de ași al Ligii I Est este încheiat de Hooligans, care, așa cum aminteam mai devreme, a făcut un pas greșit în această rundă, remizând, scor 1-1, cu Electroputere.

Băieții de la Electroputere chiar au condus la pauză, grație reușitei semnate de Olenic Nicolae, însă „huliganii” au revenit în partea secundă și au egalat prin Marius Bucalet, care a stabilit astfel scorul final al întâlnirii.

În urma acestui rezultat, Hooligans acumulează 19 puncte și cade pe poziția a patra a clasamentului, în vreme ce Electroputere este pe locul 6, cu 13 puncte.

Articole similare

Close