ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

Revenire de senzație reușită de ATV ROM, care urcă pe podiumul Ligii I Sud! Chipita a obținut prima victorie a sezonului

Ultimele meciuri din cadrul etapei a treia a Ligii I Sud s-au disputat miercuri seara pe terenul de la Intrarea Vrabiei.

Chipita Stars și FC Juve au fost protagonistele unei partide extrem de echilibrate. Prima parte s-a încheiat nedecis, scor 1-1, pentru ca diferența să se facă în repriza secundă, adjudecată de Chipita Stars cu 2-1, pentru un succes final cu 3-2.

Nițu Ciprian, cu o dublă, și Tudose Alin au înscris golurile care le-au adus celor de la Chipita Stars prima victorie a sezonului, în timp ce Arsene Mihai și Costache Marius au punctat în zadar pentru FC Juve, care rămâne cu trei puncte și ocupă poziția a opta a clasamentului Ligii I Sud, având însă și un joc mai puțin disputat.

De partea cealaltă, Chipita este pe locul 7, cu 4 puncte câștigate în trei etape jucate.

ATV ROM a reușit, în disputa cu FC OSLM, una dintre cele mai spectaculoase reveniri din acest debut de sezon al Ligii I Sud.

Băieții de la FC OSLM au făcut o primă repriză foarte bună, pe care și-au adjudecat-o cu 3-1, grație dublei semnate de Stoican Ionel și Dinu Marius.

Partea secundă a fost diametral opusă, adjudecată cu 4-0 de ATV ROM, care s-a impus astfel cu un incredibil 5-3, în principal datorită prestației de senzație reușite de Alexandru Ioniță, autor a patru goluri, secondat de Doru Bratu, care a punctat o dată în poarta adversă.

În urma acestui succes, ATV ROM a acumulat 7 puncte și a urcat pe ultima treaptă a clasamentului, în timp ce FC OSLM este pe locul 6, cu 4 puncte.

Articole similare

Close